Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Ing’s Body Care met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Ing’s Body Care verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Ing’s Body Care aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Ing’s Body Care aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Ing’s Body Care aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Ing’s Body Care opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Ing’s Body Care alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Ing’s Body Care niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Ing’s Body Care worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Ing’s Body Care uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Ing’s Body Care worden onderhouden wordt afgewezen.

Klik hier om de algemene voorwaarden te bekijken.

Ing's Body Care